На Закарпатті ювенали поспілкувалися зі школярами, мотивуючи їх до якісного навчання

квітня 20 / 2021
Працівники поліції Перечина відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ювенали поспілкувалися з дітьми, з’ясовували, чи відвідують вони навчальні заклади та цікавилися їхньою успішністю


Вчора, 19 квітня, інспектори ювенальної превенції поліції міста Перечин вчергове відвідали близько 10 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Цього разу поліцейські звертали увагу на успішність навчання дітей із підопічних сімей. Ювенали поспілкувалися з керівництвом шкіл, класними керівниками та вчителями неповнолітніх, з’ясували рівень відвідування учнями уроків та їх успішність з різних шкільних предметів.

Під час профілактичних бесід безпосередньо з дітьми поліцейські з’ясували можливі психологічні чи інші об’єктивні причини пропуску дітьми уроків, дізналися, чи не є вони жертвами булінгу, а також пояснили важливість результатів навчання в подальшому.

Інспектори підкреслюють: вони роблять усе можливе, щоб стати для діток товаришами, яким можна довіряти і на допомогу яких можна розраховувати завжди.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар