У міськраді провели робочу зустріч щодо заборони забруднення доріг будівельними матеріалами

квітня 20 / 2021
Заступник міського голови Іван Шимон провів сьогодні робочу зустріч із представниками компаній, які постачають на об’єкти будівництва Ужгорода бетон. Насамперед Іван Петрович поцікавився, як працюється підприємцям в умовах карантинних обмежень, а відтак попросив акцентувати водіям підприємств, щоб не допускали ситуацій, коли бетонний розчин може розливатися на дороги, уникати надмірної завантаженості транспорту і обирати маршрути без вулиць із підйомами.
Як ішлося під час зустрічі, у місті наразі працюють 6 компаній, які постачають бетон на будівництва.
За інформацією управління муніципальної варти та департаменту міського господарства Ужгородської міської ради найчастіше забруднення допускають біля школи №4, на вулиці Шумній, Івана Анкудінова, біля торгового центру «Дастор».
Зазначалося, що водії справедливо нарікають на пішоходів, які переходять вулиці в невстановлених місцях, на інших водіїв, які порушують правила дорожнього руху і часом змушують важкі бетоновози різко гальмувати, проте найчастіше причина розлиття – недбалість самих водіїв.
Працівники управління муніципальної варти відслідковують випадки забруднення міста, зокрема й розлиття розчинів, на винних складають протоколи про адміністративні правопорушення, згодом вони сплачують штраф, а також змушують прибрати завдану шкоду. Проте далеко не всіх вдається знайти. «Ми не прагнемо нікого оштрафувати, зовсім не хочемо змушувати когось прибирати чи ліквідовувати забруднення – важливо не допускати таких ситуацій», – наголосив заступник міського голови Іван Шимон.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар