Стало відомо, на скільки заповнені дитячі садочки в обласному центрі

вересня 07 / 2020
Стало відомо, на скільки заповнені дитячі садочки в обласному центрі
Наразі батьки не надто активно віддають своїх дітей у дитсадки, адже заповненість їх сягає лише 37%.

Про ситуацію в місті з поширення коронавірусної інфекції та про початок навчального року розповів сьогодні під час брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Отже, як нагадав міський голова, з 5 серпня відновили роботу старші групи в дитячих садочках, а з 1 вересня всі діти почали ходити в дошкільні навчальні заклади.

«При вході працівники дитсадків приймають вихованців закладу з урахуванням санітарно-епідемічних правил, температурний скринінг обов’язковий. Усе це прописано в рекомендаціях Міністерства охорони здоров’я», - уточнив міський голова.

Він також додав, що очевидно, ще окремі малючки перебувають на відпочинку чи знаходяться в дідусів-бабусь, і це добре, адже таким чином є можливість ще додатково поберегтися.

"На щастя, жодного випадку, щоб захворіли діти чи працівники дитсадків з часу відкриття не було", - уточнив Богдан Євстахович.

Богдан Андріїв укотре звернувся до мешканців міста з проханням максимально дотримуватися карантинних вимог, щоб наше місто не потрапило до червоної зони й діти надалі продовжували відвідувати дошкільні заклади.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар