В Берегові з 4 серпня запрацювали всі дитячі садочки

серпня 07 / 2020
В Берегові з 4 серпня запрацювали всі дитячі садочки
13 дитсадків підготували до нових протиепідеміологічних вимог
З серпня міський голова Золтан Бабяк повідомив зі своєї ФБ-сторінки:

«Увага батькам дошкільнят! З урахуванням всіх обставин, ДНЗ міста підготовлені до роботи вже від завтра (04.08). Тому є можливість привести своїх дітлахів у садочки з вівторка, а не із середи, як було анонсовано раніше!»

Beregovo.today звернулося за додатковою інформацією до Управління освіти та культури Берегівської міської ради. Методист управління Тамара Арефій, яка відповідає за організацію роботи дошкільних закладів, поінформувала про наступне: справді, з 4 числа, після отримання дозволу спецкомісії, відкриті всі 13 дитячих садочків міста. Наразі їх відвідують близько 370 дітей, що становить 40% загальної кількості дошкільнят, які ходять до садків. Інші перебувають вдома, під доглядом батьків та родичів, але поступово кількість тих, що йдуть до садків, збільшується (в перший день прийшло лише 200 діток). Заклади працюють згідно всіх протиепідеміологічних вимог, зокрема, і діти, і персонал проходять безконтактний температурний скрінинг (відповідними дистанційними термометрами забезпечені всі садки), із закладів прибрані килимові покриття з ворсом, дітей забезпечили одноразовими рушниками, їдять діти за столами із дотриманням соціальної дистанції тощо.

Таким чином, можна констатувати, що гостра соціальна проблема вирішена, батьки, які не мають можливості залишатися вдома з дітьми, тепер мають традиційну альтернативу у вигляді дитячих садків. Залишається сподіватися, що прийнятих заходів з безпеки буде достатньо, і біда в вигляді коронавірусної інфекції омине берегівські дитсадочки.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар