У Довгому відновлюють дороги окремі депутати та ініціативні мешканці (фото)

червня 12 / 2020
У Довгому відновлюють дороги окремі депутати та ініціативні мешканці (фото)

А от голова ОТГ Віктор Симканич ігнорує звернення депутатів та прохання громади.
Мова про вулиці: Волоську та Підгірну. Їх негода зруйнувала 8-го червня. Місцеві жителі спільно з депутатом Іваном Турком звернулись по допомогу до голови ОТГ, проте повернулись ні з чим. Отож, довелося вирішувати проблему самостійно. «Ці вулиці зруйнувало вщент. Доїхати до власного будинку можна було виключно на спецтехніці, та й пішки дійти було практично нереально. Я 2 місяці тому ще написав офіційне звернення на ім’я Віктора Симканича із проханням виділити кошти на освітлення вулиць та завезення щебеню. Позаяк розумію, що на асфальт грошей нема. Але навіть порожньої обіцянки не отримав».
Тож нічого не залишалось, як закотити рукави і почати працювати. Депутат Іван Турок за допомогою звернувся до ініціативного мешканця Довгого Івана

Маюрця. «Я ніколи нікому не відмовляю в допомозі. Тим більше від стихійного лиха ніхто не застрахований. Постраждали прості жителі. Тому ми негайно зібрали ініціативну групу, взяли спецтехніку і почали працювати. Справились за день, відтак сьогодні уже можна їздити на автівках чи прогулюватись пішки», - каже кандидат на посаду голови ОТГ Іван Маюрець.

Працювало 5 одиниць спецтехніки, завезено 11 машин гравію. Робота обійшлася Івану Турку та Івану Маюрцю майже у 30 тисяч гривень. Чому ж власні гроші повинні витрачати мешканці Довгого, якщо такі проблеми зобов’язана вирішувати влада. Дивно, чи не так? Чому гроші на капітальний ремонту адмінбудівлі ОТГ та закупівлю нової оргтехніки, меблів є, а от допомогти простим людям зась..?

У Довгому відновлюють дороги окремі депутати та ініціативні мешканці (фото)


Ольга ВАРГА
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар