Абсолютна бездіяльнійсть Довжанської ОТГ або чому зірвані чотири поспіль сесії (відео)

червня 10 / 2020
Абсолютна бездіяльнійсть Довжанської ОТГ або чому зірвані чотири поспіль сесії (відео)

Народні обранці блокують засідання через корупційні діяння голови Віктора Симканича

Сесій у згадуваній об’єднаній територіальній громаді не було вже майже чотири місяці. Справа у тому, що депутати довідались про махінації місцевого керманича, який у незаконний спосіб фальсифікував попередні рішення. Мова про те, що депутати голосували за одне питання, а в підсумку приймались зовсім інші. На першому засіданні була домовленість, що кожен із 26-ти депутатів рекомендує одного члена виконкому. Домовились, та й домовились. Проте, у підсумку, чомусь замість 26-ти їх вийшло 33. Тож ініціативна група народних обранців з Довгого, Приборжавського та Липецької Поляни звернулись із офіційним запитом до голови ОТГ Віктора Симканича, аби той надав копії рішень попередніх сесій. В іншому випадку – сесій не буде. Проте очільник Довжанської ОТГ, розуміючи, що таємне стане явним, не поспішає виконати законну вимогу депутатів. До слова, цей запит було відправлено ще в березні.



За нашою інформацією сесія Довжанської ОТГ відбудеться завтра о 10-ій годині. І стосуватиметься вона виключно нагальних проблем простих громадян. Жодне питання, підняте Віктором Симканичем розглядатися не буде. Принаймні до того часу, доки голова не надасть копії рішень попередніх сесій.
Нагадаєм, голова Довжанської об’єднаної територіальної громади Віктор Симканич найбільш оплачуваний з-поміж інших колег на Закарпатті. Його заробітна плата за минулий рік перевищила 352 тисячі гривень. Тож риторичне питання – за що отримує скажені гроші Віктор Симканич, якщо насправді нічого не робить..?

Павло Павлище
Категорія : Політика


Залишити Коментар