Золтан Бабяк, міський голова Берегова, очолив 38-у сесію міської ради

травня 25 / 2024

38-а сесія Берегівської міської ради, яка відбулася під головуванням міського голови Золтона Бабяка, була насиченою подіями.

Ось деякі з ключових моментів сесії:

Призначення нових старост: Товт Акош Шандорович став старостою Мужіївського старостинського округу, а Матей Янош Олександрович - Боржавського.
Підтримка ветеранів: Громадська організація "ПІКСЕЛЬ-БЕРЕГОВЕ", яка об'єднує учасників бойових дій, отримає фінансову допомогу від міста.
Оптимізація освітньої мережі: Чомський ліцей реорганізовано у Чомську початкову школу, а в Четфалвіській, Галаборській та Гечанській гімназіях відкрито дошкільні відділення.
Земельні питання: На сесії прийнято низку рішень з земельних питань.
Відзначення дня міста: Берегово відзначило 961-у річницю з дня заснування. Цьогорічні урочистості були стриманими через війну в Україні.
Почесні грамоти: Гейза Орос, Володимир Маргітич, Стефан Д. Молнар та Володимир Гулянич отримали почесні грамоти за особистий внесок у розвиток громади.
Детальніше про ці та інші питання, які розглядалися на сесії, можна дізнатися на офіційному сайті Берегівської міської ради: https://beregivska.gromada.org.ua/.





Категорія : Політика


Залишити Коментар