В Закарпатській обласній раді створено нову більшість

вересня 26 / 2023

Завтра в Ужгороді, пройде засідання одинадцятої сесії обласної ради VІІІ скликання.

Згідно останніх даних в Закарпатській обласній раді буде створено нову більшість в яку увійдуть фракції:- «Рідне Закарпаття», «Слуги народу», «КМКС», «Батьківщина»,«За майбутнє» та частина позафракційних депутатів. Наразі однозначно можна сказати, що фракція «Команда Андрія Балоги», буде в опозиції стосовно «Європейської солідарності» поки інформації немає.
Відповідно нова коаліція змінить керівний склад ради у першу чергу її голову за попередньою інформацією ним може стати представник «Слуг народу» - Роман Сарай.

Цікаво, що прямих звинувачень до роботи «старого» голови представника «Рідного Закарпаття» Володимира Чубірко у депутатів немає, ходять різні чутки, які більше схожі на особисті «претензії».

Ще цікаво, що в кулуарах дехто ставить питання «участі» фракції «ОПЗЖ», якої як такої вже нема в обласній раді.
«Слідкуємо та інформуємо»… далі буде цікавіше питання нових об’єднань повстануть в районних радах та громадах з відповідними змінами керівництва.

Найпершим може стати питання Мукачівської та Хустських громад, тут і до «ворожки» не треба йти щоб догадатися, що області йде політичний «переділ» сфер впливу та підготовка до нових виборів.

«Вони чистять собі путь» - заявив нам один із обласних депутатів, хто чистить, здогадатися не важко…
Категорія : Політика


Залишити Коментар