Голова Закарпатської облради піде у відставку, якщо таким буде рішення депутатів

вересня 23 / 2023

«Переважна більшість депутатів Закарпатської облради на найближчій сесії мають намір оголосити недовіру та звільнити нинішнього голову облради Володимира Чубірка. Наразі відомо, що за звільнення Чубірка готові проголосувати 7 із 8 фракцій облради, що становить три четверті від всього депутатського корпусу ради. Натомість сьогодні стало відомо, що Володимир Чубірко, щоб якось врятувати посаду, має намір перенести сесію на пізніший термін» - повідомило Інтернет видання РІО.

Потім через деякий час в тому ж виданні з’явилося спростування інформації:

"Багато спекуляцій навколо сесії облради. Я так бачу: що мене "знімають" постійно перед кожною сесією. Звичайно ж, щоб знімати, то мають бути певні питання до мене. У ЗМІ розповсюджують інформацію про те, що я маю намір перенести сесію, але ніяких підстав для перенесення сесії немає. Працюють комісії і сесія фактично почалася", - розповів Володимир Чубірко.

За нашою інформацією Володимир Чубірко, піде у відставку, якщо таким буде рішення депутатів.

Наразі відомо, що таке рішення готується та збираються підписи депутатів за попередньою інформацією на його місце можуть призначити представника Слуг народу Романа Сарай.

Слідкуємо та інформуємо.

Повідомляє - https://transcarpathia.news/
Категорія : Політика


Залишити Коментар