Віктор Микита сьогодні взяв участь у засіданні Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке проходило на Івано-Франківщині

липня 30 / 2023
Сьогодні взяв участь у засіданні Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке проходило на Івано-Франківщині.

На порядку денному – надважливі питання загальнодержавного й регіонального рівнів.

Зокрема, Президент Володимир Зеленський порушив тему захисту нашої енергетичної інфраструктури від ударів російських терористів і роботи в цьому напрямку місцевих та регіональних влад.

Окреме питання стосувалося розподілу коштів місцевих бюджетів і їх спрямування. Триває війна, й підтримка Сил оборони повинна бути беззаперечною. Тож є спільна позиція учасників Конгресу щодо перегляду пріоритетів саме на користь української армії.

☝🏻Приємно відзначити, що Закарпаття за цим показником – один із кращих регіонів країни. Наші пріоритети з перших днів повномасштабної війни є правильними та незмінними – пряма бюджетна підтримка Сил оборони з боку громад. Також ми одна з небагатьох областей, окремі громади якої закуповують і передають дрони безпосередньо ЗСУ.

Дякую їм за цю позицію. Ми вкотре показуємо, що у важкі часи, обʼєднавшись, можемо виконувати надскладні завдання та наближати нашу спільну перемогу.
Категорія : Політика


Залишити Коментар