Міський голова Берегова Золтан Бабяк в якості волонтерської місії відвідав зону близьку до лінії розмежування(фото)

травня 23 / 2023

Враховуючи потреби наших військових, я особисто передав оновлений пікап для 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, що, до речі, є одним із передових штурмових підрозділів ЗСУ. Під час цього візиту мав можливість поспілкуватись та побачитись із воїнами. Серед переданої гуманітарної допомоги нашим бійцям: технічні засоби для матеріально-технічних потреб та, звісно, знайшлося місце й домашнім спеціям для польової кухні.

Крім цього, зустрівся з військовослужбовцями підрозділу 73-го батальйону 101 окремої бригади ТрО багато з яких є мешканцями Берегівського району, в тому числі Берегова. З кожним поспілкувався про побажання щодо допомоги їм на місці та їхнім рідним вдома.Також вдячний хлопцям за частування фірмовим супом з фрикадельками та «Ерош Піштою».🌶

Зазначу, що у складі нашої волонтерської місії на фронт я перебував зі своїми товаришами: депутатом обласної ради Михайлом Кіш та військовими Федором Шандором й Віктором Щадеєм.

Щиро бажаю нашим військовим та всім нам Перемоги над окупантами та якнайшвидшого настання миру! Берегово разом із усім Закарпаттям чекає всіх наших Героїв вдома живими та неушкодженими !







Золтан Бабяк - Фейсбук.
Категорія : Політика


Залишити Коментар