Виконавчий комітет чи депутати Мукачівської міської ради: Хто має приймати рішення? (відео)

квітня 13 / 2023


Виконавчий комітет чи депутати Мукачівської міської ради? Хто має приймати важливі для громади рішення? Та чому міському голові важко вести діалог з депутати, які не підтримують його рішень?

На засіданні виконкому, яке відбулося за годину до чергового засідання мукачівської міської ради 6 квітня, мер міста, Андрій Балога, виступив з промовою перед членами виконавчого комітету. У своїх словах він спробував переконати присутніх у правильності рішення щодо «золотого тарифу», і пояснив, чому наразі для мукачівців діятиме новий «срібний тариф».

Вже на початку виступу голова вирішив перекласти своє рішення як-то кажуть з «хворої голови на здорову». Адже запевнив, що ті депутати, які проти підняття тарифу на воду – просто не ідуть на співпрацю, і хочуть для міста як гірше. Та схоже голова забуває, що спілкуватися та вести здорову дискусію з депутатами – це прямий обов’язок мера міста.

Звичайно, коли у депутатському корпусі опозиційних обранців було меншість, діалог був досить коротким, і рішення, вигідні для Андрія Балоги чи наближених для нього осіб приймалися набагато швидше.
Категорія : Політика


Залишити Коментар