Микола Тищенко готує голові Закарпатської ОДА Віктору Микиті відставку?

лютого 23 / 2022

Після скандалів в Закарпатській обласній раді зміщення з посади голови облради від Слуг народу Олексія Петрова, нині чинний голова Закарпатського партійного осередку провладної партії Микола Тищенко «зник» з Закарпаття.

Діяльність Миколи Тищенка, після того перейшла у віртуальну площину, а займатися він почав на своєму виборчому окрузі у Святошинському районі міста Києва. З призначенням нового голови Закарпатської ОДА Віктора Микити, «діяльність», як Миколи Тищенка, так його помічників та нардепів від Слуг народу впала до нуля.

За неофіційною інформацією призначення Віктора Микити не було узгоджено з Миколою Тищенко, а його поставили перед фактом. Такий розвиток подій ймовірно амбіційного Миколу Тищенка, поставив у «кут» говорять, що йому перестали дзвонити з Закарпаття і всі перемикнулися на нового голову ОДА.

Закарпатські політики мають «чуйку», як тільки вони зрозуміли, що Миколу Тищенка з голови осередку Слуг народу можуть змістити, відповідно за нього забули.

Водночас Микола Тищенко про Закарпаття не забув і здаватися не збирається, а скандал з висловлюваннями голови ОДА Віктора Микити про «російських братів», тому підтвердження.

Подейкують, що інформаційній розкрутці та спроби роздути скандал в Києві з відставкою замішаний і Микола Тищенко, можливо це набріхують, але ….

З достовірних джерел відомо, що Микола Тищенко, плете інтриги з деякими закарпатськими політиками та готує, якусь «заподлянку» для голови ОДА, яка може привести до його відставки, що саме вірогідно невідомо, але голові ОДА варто задуматися, що він робить та кого бере собі в партнери.

Які зіллють його при першій можливості та вже зілляли…..


Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар