Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно закарпатської співачки Аліни Паш

лютого 23 / 2022
Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно закарпатської співачки Аліни Паш

Відділом дізнання Печерського УП ГУНП у Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 358 ККУ за фактом можливої підробки документу.

Закарпатську співачку Аліна Паш, яка мала представляти Україну на цьогорічному «Євробаченні», підробила довідку Держприкордонслужби щодо її поїздки у окупований Крим – йдеться в повідомленні.

Менеджер Аліни Паш заявила, що довідку про в’їзд до окупованого Криму Суспільному надав член команди, а не співачка особисто.

Нагадаємо, що Аліна Паш відмовилася брати участь в «Євробаченні».

Я громадянка України, Я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ.

У що вилилась ця історія – це зовсім не те, що Я закладала у свою пісню.

«Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи. Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас з Вами історія продовжується, і Нам вирішувати якою вона буде ❤️Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!» – повідомила артистка у своєму Істаграмі.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар