Хто очолить осередок партії Слуга народу в Закарпатті після Миколи Тищенко

січня 02 / 2022

Якщо хтось думає, що в українську політику йдуть для того, щоб зробити краще своїм виборцям то майже в 99% випадків він помиляється, правда є інколи виключення, але то рідкість. Вклавши в передвиборчу програму не малі кошти українська політика стає, як бізнес кожен хоче відбити ті гроші та ще й заробити. Щоб стати депутатом ОТГ дехто платив від 500 – 1000000 гривень, а інколи й більше зрозуміло, що все це неофіційно та на цьому заробляла верхівка партій. Про це звісно ніхто не поширюється і розказує виборцям про свою безкорисливість та бажання зробити життя людей краще, але як стало краще кожен бачить у своєму холодильнику та гаманцю. Водночас ще недавно кандидат їздив на «жигулях», а зараз депутат на дорогому авто і головне без будь-якої політичної відповідальності, як це є в цивілізованих країнах.

Досить лірики повернемося до наших реалій, що було того вже не вернеш, але що буде ще можна змінити.

«З приходом нашої команди у квітні цього року рейтинг партії “Слуга Народу” зріс в регіоні з 17,19 до 25%» – заявляє голова закарпатського осередку партії Слуга народу Микола Тищенко, не посилаючись звідкіля він взяв цей рейтинг.

«Тобто підтримка партії серед населення зросла більш ніж у півтора раза» – додають на партійні сторінці у Фейсбук. Тут з математикою явно не дружать, як з українською мовою, як з 17,19 можна у півтора раз вийти на цифру 25% не зрозуміло.

Зрозуміло, що це взяті з «стелі» рейтинги, які реально вартують 2.5% не більше.



Саме Микола Тищенко разом зі своїм «Санчо Пансо» Михайло Лабою, обвалили рейтинги партії та Президента України. Провал партії в Закарпатській обласній раді де партія опинилася в опозиції тому яскравий приклад.

Що далі?

За неофіційною інформацією Микола Тищенко вже незабаром буде відсторонений від керівництва осередку і то що він перемикнувся на свій київський виборчий округ забувши дорогу в Закарпаття, тому підтвердження.

Так хто очолить осередок?

Ймовірно історія з Олексієм Петровим дала зрозуміти Києву, що «десантника» сюди закидати не варто він ще більше «наламає» дров. Ймовірніше треба шукати місцевого «кадра», який знає всі – кулуарні, сімейні, кланові та інші течії в області.

Михайла Лабу, який ймовірніше претендує на цю партійну посаду однозначно треба відкидати, його будуть прив’язувати до Миколи Тищенко і вважати не самостійним політиком.

Серед інших депутатів ВР України від Слуг народу найбільш слушна кандидатура Андрій Жупанин, але він вряд чи захоче очолити осередок.

І все?

Дійсно у Слуг народу на Закарпатті не дивлячись на так званий «соціальний ліфт» авторитетних людей дуже мало.





П.С. Ймовірно знайшов реальний рейтинг Миколи Тищенко 18 лайків за декілька днів на його поздоровлення з Новим роком.

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар