На Закарпатті Слуги народу підготували «новорічні подарунки» ОПЗЖ та Команді Андрія Балоги

грудня 31 / 2021

За неофіційною та поки не перевіреною інформацією на Закарпатті, партія «Слуг народу», підготувала «новорічні подарунки», для партії ОПЗЖ та Команди Андрія Балоги.

Як стверджують дуже «злі язики» в наступному році ці політичні сили відправлять в опозицію, наразі йде спроба сформувати нову коаліцію в Закарпатській обласній раді, що у них вийде поки сказати важко.

Водночас вже під нову більшість формується нова команда в закарпатській ОДА з новими заступниками, один із нових заступників вже затверджений Офісом Президента.

Схоже, що Закарпатську обласну раду, чекає вже третє переформатування, цікаво що нинішній голова Володимир Чубірко від «Рідного Закарпаття» за задумом «Слуг народу», збереже свою посаду, але з’являться нові заступники та голови постійних комісій.

Згідно з планами «Слуг народу» обласна рада має виглядати так : Рідне Закарпаття, Слуги народу, КМКС, За майбутнє та частина БЮТа, ймовірніше ЄС у більшість через відкриття кримінальної справи стосовно Петра Порошенко у більшість не увійде.

Повторюся, що з того вийде поки невідомо.

Вітаю всіх з Новим Роком! Щастя та здоров’я Вам та Вашим родинам!


Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар