Чекають на хабар? Як «Нова Громада» тероризує АТО-вців та жителів Виноградівської ТГ

жовтня 12 / 2021

Сьогодні у стінах Виноградівської міської ради відбулося засідання сесії.

Як відомо, минулого разу майже половина депутатів, представники групи “Нова громада”, не були присутні на засіданні міськради. Однією з основних причин став відпочинок на острові Крит, де проходило весілля неофіційного спонсору депутатської групи – Йосипа Шерегі.

За час умисного саботажу депутатської роботи у жителів Виноградівської територіальної громади назбиралися сотні нерозглянутих адміністративних послуг, зокрема – затвердження земельних ділянок учасникам бойових дій та у дворогосподарствах місцевих жителів.

Згадувані питання розглядаються сесією міської ради та потребують 2/3 голосів від кількісного складу депутатів.

Минулого разу голосів не вистачило, позаяк одна частина депутатів від “Нової громади” відпочивала за кордоном, інша – вирішила підтримати своїх партійних лідерів та проігнорувала сесію.

Протягом останніх місяців згадувані питання декілька разів розглядали у постійних комісіях міської ради, до яких входять згадувані депутати.







Також, варто зауважити, що кожен проєкт рішення має реєстраційний номер та голосується депутатами окремо, адже регламент міськради не передбачає «пакетне голосування», про яке волають саботажники з «Нової громади».

Однак “новогромадівці” все одно відмовилися розглядати надання адміністративних послуг, вводячи в оману місцевих жителів та розповідаючи їм байки, що ці питання вони бачать вперше і їм потрібен час для їх вивчення.



Через таку цинічність сьогодні у залі міської ради зібралося близько сотні небайдужих містян (атовці, пенсіонери, інваліди, місцеві мешканці), які страждають від дій недобросовісних депутатів та вимагають від партій відкликати обранців, які тероризують жителів Виноградівської ТГ.

Місцеві скандують “ганьба” депутатам групи, які представляють партії “Команда Андрія Балоги”, “Слуга народу”, “КМКС”, “ОПЗЖ” та “За майбутнє”:

1. Еліса Сідей

2. Олег Більда

3. Валерій Нечаєв

4. Наталія Костелеба-Веремчук

5. Василь Кіш

6. Михайло Магочі

7. Артур Івашко

8. Ольга Драб

9. Вячеслав Кус

10. Йосип Баник

11. Чілла Веспреймі

12. Оксана Кіш

13. Андрій Крайняй

14. Золтан Кудрон

15. Микола Лемко

16. Максим Молнар

Вочевидь, депутати “Нової громади” розраховують на фінансову вдячність за голосування від місцевих, тож, отримавши різку відмову, вирішили блокувати ці проєкти рішень.




Так, згадувані депутати вкотре проявили свою цинічну позицію, наплювавши на учасників бойових дій напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці (День захисників та захисниць України).



Через значну соціальну напругу та з метою надати час для повторного вивчення питань, міський голова оголосив перерву у засіданні сесії до 18.00.

Варто зауважити, що представники “Нової громади” вимагали перенести сесію на декілька днів, однак на вимогу місцевих жителів та представників групи “За розвиток”, сесію таки вирішили продовжити сьогодні.



До оголошення перерви згадувані питання надання місцевим адмінпослуг знайшли підтримку тільки в половини депутатів міськради, які представляють депутатську групу “За розвиток”.



Повідомляє - Закарпатський інсайдер.



Категорія : Політика


Залишити Коментар