Новини по нашому 663 Переглядів 0 Рейтинг

КБЗ вручено два мотоцикли Honda

серпня 08 / 2024

На центральній садибі заповідника відбулася дуже приємна подія! В урочистій атмосфері директор установи Микола Рибак вручив два високопрохідні мотоцикли Honda CRF300LAP🏍, ключі 🔑до них номерні знаки та свідоцтва 📜про реєстрацію. Зокрема було вирішено забезпечити автотранспортом працівників Петрос-Говерлянського та Верхньотересвянського природоохоронних науково-дослідних відділень. Обидва відділення високогірні ⛰та мають значні за протяжністю маршрути для патрулювання🚶‍♂️, тож автотранспорт полегшить👍 здійснення контролю над станом території, покращить ☝️охорону природних комплексів, 🫶дозволить оперативно та своєчасно виконувати доведені природоохоронні завдання.
Про закріплення транспортних засобів в установі видано відповідний наказ, визначено відповідальних осіб, які здійснюватимуть контроль за використанням закріпленого мотоцикла, дотримання правил дорожнього руху і правил техніки безпеки.
Придбання високопрохідного мототранспорту стало можливим завдяки співпраці 🤝з міжнародною природоохоронною організацією Global Conservation, яка була заснована для захисту ❗️найважливіших і ‼️найуразливіших диких територій. Це єдина природоохоронна група, головною місією якої є пряме фінансування охоронних структур для збереження 💚національних парків і об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в країнах, що розвиваються.
Цьогоріч Global Conservation окрім мотоциклів Honda CRF300LAP придбала для потреб заповідника:
✅30 захищених смартфонів Ulefone Power Armor 13 і Ulefone Power Armor 14 Pro,
✅3 захищені планшети Ulefone Armor Pad 2,
✅20 фотопасток Suntek HC-810 LTE Plus і WiFi940Pro Li,
✅12 зарядних пристроїв,
✅96 акумуляторів,
✅4 потужні павербанки тощо.
На наступні роки планується подальше придбання транспортних засобів і обладнання для моніторингу, а також закупівля польового одягу і спорядження для науковців.
👏Дякуємо міжнародним партнерам за реальну і таку своєчасну допомогу!
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України
Національні парки України / wownature.in.ua
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар