Новини по нашому 562 Переглядів 0 Рейтинг

У соціальних мережах багато людей шукають винних за несправедливі відключення електропостачання

липня 14 / 2024
У соціальних мережах багато людей шукають винних за несправедливі відключення електропостачання. Ворог може спати спокійно, адже він досягає цілей через деяких громадян, які не розуміють, що відбувається на ринку генерації електроенергії в країні.

Міська рада та військова адміністрація не впливають на порядок відключення та на складання черг з відновлення електропостачання. Виключно ПАТ «Закарпаттяобленерго» відповідає за електропостачання в залежності від обʼєму отриманої електроенергії від енергогенеруючих компаній та закордонних мереж. На жаль, наші офіційні прохання про включення більшої кількості обʼєктів до критичної інфраструктури та про більш раціональну кількість годин відключень по вулицях громади не були враховані. Маємо нестабільний режим і так, напевно, залишиться до кінця війни.

Продуктові магазини та пекарні, які облаштувалися генераторами, працюють стабільно та включають у калькуляцію цін вартість палива для безперебійної роботи. Поки на заправках є паливо - не вийде просити гуманітарну допомогу бензовозами. Будівля міської ради також не отримала статус критичної інфраструктури, тому працює з інверторами та передбачає підключення до генераторів.

Вуличне освітлення як безпековий елемент залишається та його вимикають разом з чергою. На деяких вулицях можуть світитися вуличні ліхтарі паралельно з вимкнутим живленням у будинках, тому що точка їх підключення може бути на іншій вулиці, в іншій черзі. Вулицю, де проживає сімʼя голови районної адміністрації, або моя сімʼя так само вимикають.
Хто винен у цьому жахові ?
Пропоную адресу, де знаходиться офіс агресора: росія - москва – кремль.

Слава ЗСУ !

A közösségi oldalakon sokan keresik az áramkimaradások felelőseit. Az ellenség megnyugodhat, mert céljait néhány polgáron keresztül éri el, akik nem értik, mi történik az ország villamosenergia-termelési piacán. A városi tanács és a katonai adminisztráció nem befolyásolja a lekapcsolásokat és az ütemtervek sorrendjét. Kizárólag Zakarpattyaoblenerho felelős a villamosenergia-ellátásért, az áramtermelő vállalatoktól és külföldi hálózatoktól kapott villamos energia mennyiségétől függően.

Sajnos nem vették figyelembe azokat a hivatalos kéréseinket, amelyek szerint több létesítmény kerülne be a kritikus infrastruktúra soraiba, illetve racionálisabb lenne az áramszolgáltatás időtartama a kistérségben. Instabil az áramellátási rendszerünk, és valószínűleg az is marad a háború végéig.

Azok az élelmiszerüzletek és pékségek, amelyekben generátor van telepítve, stabilan működnek, és a zavartalan működés érdekében az üzemanyagköltséget is beleszámítják áraikba. Amíg van üzemanyag a benzinkutakon, nem kérhetünk benzint humanitárius segélyként. A városi tanács épülete szintén nem kapott kritikus infrastruktúra státuszt, így inverterekkel működik, és rendelkezik a generátorokhoz való hozzáféréssel.

Az utcai világítás, mint biztonsági elem megmarad, és az ütemezett áramszünet idején kikapcsol. Egyes utcákon előfordulhat, hogy áramszünet idején égnek az utcai lámpák, mert a csatlakozási pontjuk egy másik utcában, másik sorban van. Azokon az utcákon is van áramszünet, ahol a járási adminisztráció vezetőjének családja él, illetve ott is, ahol én élek a családommal.
Hogy ki a hibás ezért a borzalomért?
Figyelmükbe ajánlom a címet, ahol az agresszor irodája található: Oroszország, Moszkva, Kreml.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар