Новини по нашому 253 Переглядів 0 Рейтинг

Добрих новин вам у стрічку: сьогодні зранку одразу двом немовлятам, хлопчику та дівчинці, допомогли народитися фельдшери служби «103»

липня 15 / 2024
🥰Добрих новин вам у стрічку: сьогодні зранку одразу двом немовлятам, хлопчику та дівчинці, допомогли народитися фельдшери служби «103».

☎️📲 Перший виклик надійшов о 6.00 із с.Довге, що на Іршавщині. На виклик виїхала бригада №903 (фельдшер Віра КЕРЕЧАНИН, водій Юрій ТРИКУР).
«До породіллі довелось з пів кілометру добиратися пішки бездоріжжям, - каже фельдшер Віра КЕРЕЧАНИН. На місці з'ясувалося, що пологи – передчасні і процес перейшов у активну фазу. 28-річна жінка розповіла, що це її четверті пологи, строк вагітності – 34 тижні».
Фельдшер провела всі необхідні маніпуляції на місці🛖 . Новонароджену дівчинку та маму за допомогою місцевих мешканців перенесли до автомобіля «швидкої» і транспортували до Іршавської лікарні. Малеча та мама почуваються добре.
☎️📲Другий виклик на пологи – о 7.16. У селі Тур'я Пасіка на Перечинщині у 30-річної жінки – п'яті пологи. Бригада № 404 (фельдшер Іван ХУДАНИЧ, водій Руслан ДУДКА) за кілька хвилин була на місці.
«З перших хвилин зрозумів, що можемо не встигнути доїхати до лікарні – родова діяльність розвивалась дуже стрімко, - розповідає фельдшер Іван ХУДАНИЧ. Між селами Тур'я Ремета та Симер автівку «швидкої» довелось зупиняти… Народився здоровий хлопчик – 3,3 кг та 53 см. І хоча було потрійне обвиття пуповиною навколо шиї малюка, на щастя, все пройшло без ускладнень. Маму та немовля після проведення всіх належних процедур транспортували до Перечинської лікарні».
🔰 Обидва випадки демонструють високий професіоналізм та оперативність не тільки фельдшерів служби «103», але й водіїв, які не тільки швидко і безпечно транспортують медиків та пацієнтів, але й є надійними помічниками у будь-яких екстремальних ситуаціях. Завдяки командній роботі наших фахівців успішно прийняти пологи.
Нехай праця наших бригад 103 завжди приносить лише радісні новини і допомагає людям у найважливіші моменти життя.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар