Новини по нашому 466 Переглядів 0 Рейтинг

Сезон ягід та фруктів на ринку: Ціни та попит (відео)

червня 09 / 2024



У розпалі сезон ягід і фруктів, реалізатори кажуть, ягода вродила добре, вибір чималий. Ціни різняться залежно від місцевої до імпортної продукції. Продавці кажуть, найбільше наразі купують черешню та полуницю.

Здебільшого ціни ще зависокі, кажуть покупці. Але все ж намагаються обирати якісні, свіжі ягоди та фрукти. Кажуть, у літній сезон особливо хочеться збагатитися вітамінами та поласувати смачними ягодами. Вже дозріла місцева смородина, суниця та малина, потроху обирають і ці смачні і цінні ягоди.

Ціни на смородину, малину стартують від шістдесят гривень, на суницю поки тримають від ста десяти гривень за пів літра, кажуть місцеві реалізатори Пані Маріанна сьогодні купувала чорну смородину, каже завжди обирає для сім’ї натуральні, свіжі продукти, в тому числі і ягоду відповідно до сезону Продавці кажуть, ціни порівнюючи і з минулим роком тримаються високі, зробити запас на рік для пересічного покупця, наразі важко.

Але зважаючи на різноманітний вибір свіжих, багатих на вітаміни та корисні елементи ягоди і фрукти і можливість обрати по гаманцю, на ринку зберігається.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар