Новини по нашому 888 Переглядів 0 Рейтинг

Закарпатці оперативно перевиховали блогерку, яка кепкувала над місцевими

серпня 01 / 2023

Закарпатці оперативно перевиховали блогерку, яка кепкувала над місцевими. У одному з відео дівчина почала глузувати на тим, що означає “еее”.


Головне
Російськомовна блогерка у одному з відео заявила, що вже два роки живе у закарпатському місті Мукачево і навіть запитувала, чи вже може вважати себе мукачівкою. Згодом вона зняла інше відео, у якому відверто кепкувала з місцевих і запитувала у користувачів із насмішкою, що означає на Закарпатті “еее”.

Фактично звук, або ж вигук “еее” не означає нічого і його застоваують практивно у мовах усього світу, коли думають, що сказати, так би мовити, для зв’язування слів. Справді, на Закарпатті дуже колоритна говірка, є багато слів, які не розуміє ніхто за межами області. Так історично склалося, що цей край входив до складу різних держав і увібрав вислови з мов різних народів: угорські, німецькі, чеські, словацькі, румунські слова.

Можливо, блогерка цього не знала… Як би там не було, але її жарт насправді був дуже невдалим. Скоріше… навіть не жарт, а образливе глузування з місцевого населення! Відповідно, відео викликало хвилю обурення і хейту.

Чим закінчилася історія
Перевиховали блогерку мукачівці практично за один день. У наступному відео вона з’явилася з подряпаним обличчям і бинтом у носі. Причину не назвала, але одразу ж заявила, що тепер вона розмовлятиме виключно українською. Більше того, почала говорити, що їй потрібен закарпатський словник.

Тепер дівчина у своїх нових відео навіть звітує, які слова вивчила і питає у користувачів, які цікаві вислови відомі їм.

Мораль
Не потрібно глузувати над закарпатцями, особливо над мукачівцями! Тут люди добре вміють за себе постояти і дати гідну відсіч насмішкам та кепкуванням!

Нагадаємо, що Мукачівська молодь гідно представляє Україну у Європі, а також, що Берті-бачі, найвідоміший сажотрус України, святкує 74-річчя

Вас також може зацікавити: Бойові медики. 128 Закарпатська бригада вітає лікарів

Нова Свобода

Закарпатці оперативно перевиховали блогерку, яка кепкувала над місцевими
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар