Новини по нашому 597 Переглядів 0 Рейтинг

Галузь вівчарства має перспективу тоді, коли ефективно працювати над її розвитком

липня 01 / 2023

У вівторок, 27 червня 2023 року у приміщенні турбази «Едельвейс» відбулася робоча зустріч, під час якої ватаги Ясінянської територіальної громади, що працюють у галузі вівчарство отримали нове сучасне обладнання.
Розпочалася зустріч з вітальних слів голови громади Андрія Делятинчука, який звернув увагу на важливість розвитку галузі вівчарства та коротко розповів про реалізацію проєкту «Відродження вівчарства в Ясінянській громаді».
Під час зустрічі Сергій Мільчевич розповів ватагам про створення та діяльність «Центру підтримки та розвитку тваринництва».
Також, під час зустрічі голова громади вручив ватагам нове обладнання та сертифікати про участь в проєкті «Відродження вівчарства в Ясінянській громаді».
Серед обладнання, яке отримали ватаги були дві автономні сонячні електростанції та два кущорізи, придбані в рамках реалізації проєкту «Відродження вівчарства в Ясінянській громаді», що реалізувався за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні та вісім генераторів, які отримано в рамках співпраці з Фондом Європейської Солідарності.
Дане обладнання надасть можливість покращити роботу ватагів на полонинських господарствах.
Дякуємо UNDP Ukraine/ПРООН в Україні за співпрацю та можливість працювати над сталим розвитком Ясінянської територіальної громади!
Також, висловлюємо щиру вдячність Фонду Європейської Солідарності за надану підтримку у вигляді генераторів!
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар