Новини по нашому 1 515 Переглядів 0 Рейтинг

Ліс поблизу Мукачева перетворюється на жахіття (фото)

листопада 24 / 2022

Влад Ласло в мережі фейсбук повідомляє про те що ліс неподалік Мукачева перетворюється на жахіття.

Цікаво чим займаються лісники ДП"Ужгородське військове лісництво"????

Перебуваючи в урочищі Форнош-Шибка з метою побачити роботу майстрів лісу я був дуже вражений тим безладом який там коїться.
1. Ліс потрохи перетворюється в суцільне сміттєзвалище.
2. Жодних нових насаджень не проводиться,хоча за програмою Президента України працівниками ДП"Ужгородське військове лісництво " зобов'язане висаджувати та відновлювати даний їм у користування ліс.
3. Жодних просвітлень та проріджень не проводиться.
4. Вирубуються сугубо цінні породи деревини.
5. По всьому лісу видніються колії від важкої техніки та гужового транспорту.
6. При виявленні свіжої вирубки та обійшовши її вздовж та поперек я невиявив жодного стовпчика з чіткими відмітками меж та цільового призначення вирубки.
Отже можна дійти до одного висновку:
ДП'Ужгородське військове лісництво" в лиці директора п. Урбана Ю. Ю., старшого майстра лісу п. Мешко Т. І.,майстра лісу п. Панькова В. В. просто знищують народне багатство. Причому при проходженні минулих перевірок панове майстри лісу принижували мою честь та гідність,перешкоджали моїй журналістській діяльності та навіть погрожували мені та моїй родині. При чому залучили до цього кодишнього свого працівника п. Куцина М.М.,який представлявся агентом СБУ і навіть погрожував підкинути наркотичні засоби в кишені моїм неповнолітнім дітям. Про що свідчать мої неодноразові звернення до правоохоронних органів.
Отже мене цікавить одне єдине питання,а саме Коли припиниться це свавілля і коли вже контролюючі та правоохоронні органи почнуть виконувати свої прямі обов'язки покладені на них державою,а ми будемо спокійно гуляти по лісу в околицях рідного Мукачева неспотикаючись за купи побутового та будівельного сміття,непробираючись через гущі самосаду граба прескакуючи через колії розриті важкою технікою та збирати білі та букові гриби.






Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар