Новини по нашому 783 Переглядів 0 Рейтинг

Дорога яка веде до самої знаменитої гори в Україні на Рахівщині в жахливому стані (Фото)

серпня 04 / 2021

Цей пост у мережі Фейсбук написав - Микола Кокіш-Мельник.

Знову про багато обіцяну, дорогущу і чи не найдовші 21км дороги в Закарпатті яка будується вже 30 років і ніяк неможна капітально збудувати дорогу в Богданську долину в яку входять с.Розтоки, с.Видричка, с.Богдан, с.Луги Рахівського району Закарпатської області!
Богданська долина фактично знаходиться в підніжжі 6-ти гір двох тисячників, це Говерла, Бребенескул, Піп Іван, Петрос, Гутин Томнатик, Ребра де потік туристів лише збільшується а дороги немає а влада перед тиристами іноземцями навіть не червоніє!
Мешканці Богданської долини вже багато разів вдавались і до радикальній дій, перекривали дорогу Рахів-Богдан-Луги і навіть перекривали Мукачево-Роганин щоб влада їх почула і накінець зробила дорогу!
Десь в кінці 2018р. руминська дорожно-будівельна компанія Трамеко розпочали ремонт дороги Рахів-Богдан-Луги і декілька кілометрів десь за 15мнл грн було ніби зроблено.
В 2020р. був проведений тендер на будівництво дороги Рахів-Богдан-Луги де конкурували 2 компанії, це ПБС яка робить справді якісно дороги та ТзОВ"МЕГО ЛТД", і чомусь десь лише на 1000грн тендерні пропозиції в ТзОВ"МЕГО ЛТД" були менші і ця компанія виграла тендер.
В 2020р. КП Закарпатської обласної ради "Будкомплектторг" уклало договір підряду з ТзОВ"МЕГО ЛТД" на проведення "Поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги місцевого значення 0-07-09-04 Рахів-Богдан-Луги на ділянці ум 1+500-ум 21+600, Рахівського району Закарпатської області за ціну 39 998 999.00грн. (Тридцять дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто вісім тисяч девятсот дев’яносто дев’ять гривень 00 копійок)
ТзОВ"МЕГО ЛТД" десь за цю суму зробили майже лише половину дороги згідно договору підряду і то багато відрізків дороги зроблено неякісно, в новому асфальтному покриттю яке послужило не цілий рік появилось багато-багато нових ям, місцями асфальтне покриття просто потріскало тощо!
В кінці 2020р. влада обіцяла мешканцям Богданської долини добудувати дорогу в 2021р., але виявилось обіцянки влади залишились обіцянками!
Звичайно, до зробленої дороги і якості робіт та за яку суму починаючи з 2018р. в правоохоронних органів Офіс Генерального прокурора, Міністерство внутрішніх справ мали би виникнути питання!
Зараз мешканців Богданської долини знову турбує стан дороги та обіцянки влади, і громадкість знову хоче гуртуватись та знову звертатись до влади за обіцянки щодо ремонту дороги а як їх не почують то знову будуть вдаватися до радикальних дій, будуть перекривати дорогу!
Офіс Президента України, Володимир Зеленський, Кабінет Міністрів України, Олексій Петров - голова Закарпатської обласної ради, Анатолій Полосков - голова Закарпатської ОДА, Николай Тищенко, Михайло Лаба, Василь Петьовка то коли буде вже капітально добудована дорога Рахів-Богдан-Луги Рахівського району Закарпатської області, чи знову одні обіцянки??? - написав Микола.




Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар