Новини по нашому 1 576 Переглядів 1 Рейтинг

ЗНО в умовах карантину: як складали іспит у Рахові (ФОТО)

липня 01 / 2020
ЗНО в умовах карантину: як складали іспит у Рахові (ФОТО)
9.30 ранку. Дощить, але в центрі Рахова людно. Біля школи №1 стоять знервовані підлітки із папками в руках. Та сама ситуація і на подвір'ї Рахівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

30 червня для абітурієнтів важливий день - ЗНО з української мови та літератури. Попри коронавірусну інфекцію іспити не перенесли. Як зазначають цьогорічні випускники: «На щастя!». Бо всі вже хотіли скоріше «збутися» ЗНО.

Перед запуском до пункту тестування учасники проходили реєстрацію у захисних масках, зберігаючи безпечну дистанцію. Там же всім вимірювали температуру.

Після ЗНО абітурієнти охоче діляться враженнями. Зокрема розповідають, що в багатьох класах близько половини місць були вільні. А все тому, що цьогорічні випускники, які не продовжуватимуть навчання в університетах, від ЗНО звільнені. «З 15 нас у класі було 7» - зазначає одна із випускниць. Також учасники говорять, що протягом всього іспиту сиділи в захисних масках і радіють, що надворі сьогодні не така спека, як у попередні дні.

Загалом, настрій у абітурієнтів оптимістичний. Їм залишилось скласти ЗНО ще з декількох предметів і тоді, мрія про вищий навчальний заклад стане реальністю, пише Рахів ін. Фото ТУТ
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар