Наступного тижня абітурієнти Тячівщини складатимуть пробне ЗНО

червня 10 / 2020
Наступного тижня абітурієнти Тячівщини складатимуть пробне ЗНО
Пробне тестування для абітурієнтів Тячівщини відбудеться наступного тижня: 15 червня – з української мови та літератури та 17-го – з інших предметів (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька мови).

У районі створено два пункти пробного ЗНО-2020 – у Тячівській ЗОШ І-ІІІ №1 ім.В.Гренджі-Донського та з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші.

За інформацією директора Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Тетяни Стойки, у пробному ЗНО з української мови та літератури візьмуть участь 336 учасників. Для цього у закладі підготовані 23 навчальні аудиторії. 17 червня школа прийме 223 учасників пробного тестування з інших предметів, які розмістяться у 17 аудиторіях. У кожному класі має бути щонайбільше 15 учасників пробного ЗНО, а також інструктор та старший інструктор. Крім цього, до процесу залучено 6-8 чергових, працівника поліції та медсестру.

Як повідомили у Тячівській ЗОШ І-ІІІ ст. з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші, в обох пробних тестуваннях візьмуть участь, загалом, 180 учасників, які розмістяться у 12 аудиторіях.

До пунктів тестування абітурієнтів пускатимуть з 10.00 до 10.50. Відтак після інструктажу розпочнеться виконання завдань, яке триватиме в залежності від предмету, 150-180 хвилин. Кожен учасник пробного ЗНО повинен мати із собою паспорт, перепустку-запрошення, квитанцію про оплату та дві захисні маски. Решту необхідного – антисептики, рідке мило, паперові рушники – забезпечать на пунктах тестування.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар