Прикордонники Мукачівського загону вшанували пам'ять свого побратима

червня 22 / 2024
ПРИКОРДОННИКИ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ СВОГО ПОБРАТИМА ОЛЕГА ЗІНОВІЙОВИЧА БОЙКА

Прикордонники Мукачівського загону вшанували пам'ять свого побратима Олега Зіновійовича Бойка, який два роки тому загинув у боях за Україну!

З перших днів повномасштабного вторгнення Олег став на захист країни.

Він був безстрашним та відважним воїном. Побратими любили й поважали Олега за його щирість та врівноваженість, готовність підтримати та підставити своє плече у складних ситуаціях.

Свій останній бій прикордонник прийняв на Донеччині 21 червня 2022 року.

Під час ворожого артобстрілу він отримав важке поранення. На жаль врятувати життя військовослужбовця не вдалося.
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові Бойка Олега Зіновійовича нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Ім’я Героя навічно зараховано до списків Мукачівського прикордонного загону!

У річницю загибелі на Івано-Франківщину, у село Перегінське, де народився Бойко Олег, приїхали його побратими та капелан загону Олег Сорока.

Разом із рідними Олега, його друзями та односельцями, прикордонники відвідали могилу загиблого Героя, вшанували пам'ять, поклавши квіти та запаливши лампадки. Військовий капелан Олег Сорока відслужив заупокійну літію.

Низько схиляємо голови в пошані перед пам’яттю вірного сина України і в глибокій скорботі висловлюємо щирі співчуття усім рідним та близьким Героя!

Честь, слава та вічна і світла пам'ять!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар