Прикордонники вшанували пам'ять свого побратима

січня 18 / 2024

Прикордонники Мукачівського загону вшанували пам'ять свого побратима Андрія Мищака, який рік тому загинув у боях за Україну!
У травні 2022 року прикордонник став на захист країни. Проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні на посаді молодшого інспектора відділу прикордонної служби «Дякове».
У жовтні 2022 року Андрій у складі одного із бойових підрозділів вирушив на схід боронити від ворога державні рубежі.
Свій останній бій прикордонник прийняв на Луганщині неподалік селища Кармазинівка. Під час ворожого артобстрілу він отримав важке поранення. На жаль врятувати життя військовослужбовця не вдалось.
36-річний Герой був справжнім патріотом, сміливим та відважним воїном.
У річницю загибелі на Івано-Франківщину, у село Витвиця, де народився Мищак Андрій приїхали його побратими та капелан загону Віктор Худяк. Разом із рідними Андрія, його друзями та односельцями, прикордонники відвідали школу де він навчався, Алею Слави де встановлено портрет загиблого прикордонника - вшанували пам'ять захисника, поклавши квіти та запаливши лампадки на могилі полеглого Героя. Військовий капелан Віктор Худяк відслужив заупокійну літію.
Наказом Голови Держприкордонслужби старшого солдата Мищака Андрія Миколайовича зараховано до списків особового складу Мукачівського прикордонного загону навічно.
Вічний спокій і вічна пам'ять захиснику України!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар