На кордоні зі Словаччиною затримали дві групи правопорушників

вересня 01 / 2023

Впродовж минулої доби прикордонники відділення «Паладь-Комарівці» Чопського загону затримали дві групи осіб, які мали намір у незаконний спосіб перетнути кордон України зі Словаччиною.

🔰Першу групу виявили завдяки спрацюванню фотопастки. Вранці черговий підрозділу отримав фото повідомлення про рух правопорушників у напрямку держрубежу. У район спрацювання вислали додатковий прикордонний наряд, який затримав двох невідомих за пів кілометра від кордону. Вони мали при собі паспорти громадян України та виявилися жителями Вінничини.

🔰Про ймовірну спробу незаконного перетину держрубежу ще одною групою правопорушників прикордонників відділу «Паладь Комарівці» проінформували співробітники оперативно-розшукового підрозділу. У вказане ними місце вислали групу реагування. У результаті пошукових заходів правоохоронці затримали чотирьох місцевих жителів, один з яких неповнолітній. Затримані зізналися, що мали на меті дістатися країн ЄС у пошуках кращих умов життя.

Усіх затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Неповнолітнього передали батькам .
У діях правопорушників вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у справі прийматиме суд.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар