У Чопі попрощалися з полеглим у бою прикордонником

квітня 10 / 2023

Сьогодні прикордонники Чопського загону разом з побратимами полеглого героя та громадою міста Чоп провели в останню путь сержанта Олега Бердянського.
Військовослужбовець загинув у бою 4 квітня цього року під час ворожого штурму та у обстрілу позицій підрозділів Сил Оборони України в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.
Олег Ігорович БЕРДЯНСЬКИЙ народився в місті Чоп 21 вересня 2000 року. По закінченні Чопської загальноосвітньої школи вступив до Ужгородського національного університету, де здобув спеціальність «Інформаційні технології».
Зі шкільних років юнак мріяв стати прикордонником, як і його покійний батько, Ігор Іванович Бердянський, який свого часу проходив службу в Чопському прикордонному загоні.
Після закінчення університету Олег розпочав військову службу за контрактом в Чопському прикордонному загоні. У червні 2022 року його призначили на посаду у відділ прикордонної служби «Чоп (тип «С»)». У складі підрозділу прикордонник вибув для охорони наших рубежів на північ України, а згодом - для виконання бойових завдань на схід, у місто Бахмут Донецької області.
У грудні 2022 року чоловік повернувся додому на ротацію, а вже наприкінці березня 2023 року знову вибув в зону бойових дій до Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса. Там, на позиції, від поранень, не сумісних з життям, обірвалося життя Героя.
Вдома на Олега чекали батьки та бабуся, друзі та побратими. Для них він назавжди залишиться Людиною з великої літери.
💙💛Щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам'ять і слава Герою України!"🙏🙏🙏


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар