Жахлива ДТП трапилася вночі на Свалявщині

грудня 20 / 2022

📢‼️ТРИ БРИГАДИ 🚑🚑🚑 "ЕКСТРЕНКИ" РЯТУВАЛИ ЖИТТЯ ТРАВМОВАНИМ В ДТП НА СВАЛЯВЩИНІ
‼️П’ятеро людей постраждало в аварії, яка сталася вчора ввечері на Свалявщині між селами Голубине та Сускове. Внаслідок лобового зіткнення BMW 530 та Mercedes-Benz W124 травмовані пасажири та водії.
Повідомлення про ДТП поступило на лінію «103» близько 19.00. Вже за сім хвилин (!!!) 🚑бригада № 1100 (лікар Марія ДІДРЕНЦЕЛ, фельдшер Світлана ЦАНЬКО, водій Анатолій РАЙЧИНЕЦЬ) була на місці і надавала допомогу потерпілим. Додатково на місце пригоди були викликані ще дві бригади «екстренки» - 🚑 № 1001 (фельдшер Наталія МОРДАНИНЕЦЬ, водій Василь БАРАШКО) та 🚑 № 716 (фельдшер Олег КАДАР, водій Віктор МЕРЗЛЯК). Всіх учасників аварії, окрім пасажирки, що була заблокована на передньому сидінні «Мерседесу», вдалося перемістити до «швидких». Медики стабілізували стан потерпілих, надали догоспітальну допомогу.
🚒 Рятувальники ДСНС, які оперативно прибули на місце пригоди, деблокували із понівеченого авто пасажирку. 58-річну жінку у важкому стані, з політравмою «швидка» транспортувала до Свалявської ЦРЛ. Але, незважаючи на всі зусилля медиків та ушкодження несумісні із з життям, жінка померла в реанімаційному відділенні.
60-річний водій «Мерседесу» та дві його пасажирки – 60-річна та 25-річна жінки з травмами різних ступенів важкості, але в стабільних станах, госпіталізовані «швидкими» до Свалявської ЦРЛ.
32-річний водій БМВ отримав більш легкі ушкодження і для подальшого обстеження теж транспортований до медзакладу.
Всі обставини цього ДТП встановлюють правоохоронні органи.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар