На Закарпатті антирекорд! За вихідні на Закарпатті поліцейські задокументували 36 п’яних водіїв

червня 22 / 2021
Упродовж трьох минулих вихідних працівники поліції Закарпаття зареєстрували значну кількість дорожньо-транспортних пригод, в тому числі й скоєних із вини нетверезих водіїв. Загалом задокументовано 36 водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.



Упродовж трьох минулих вихідних, тобто за період із 19 до 21 червня, поліцейські Закарпаття задокументували 36 фактів керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи, які направлено в суди для прийняття відповідних рішень.

Водночас маємо в краї за вихідні значну кількість дорожньо-транспортних пригод, в тому числі й з вини нетверезих водіїв. Тож правоохоронці вкотре застерігають водіїв від вживання алкогольних напоїв та наркотичних засобів. Не наражайте на смертельну небезпеку себе, своїх близьких та інших учасників дорожнього руху. Пам’ятайте, що нетверезе водіння може коштувати життя та здоров’я людей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар