На Рахівщині партульні затримали двох нетверезих водіїв

січня 31 / 2021
На Рахівщині партульні затримали двох нетверезих водіїв
До поліції Рахівщини звернулися місцеві мешканці зі скаргою на водія з Верхнього Водяного, який за їх словами п’яний керує транспортним засобом.

Група швидкого реагування оперативно зупинила вказаний автомобіль “Volkswagen Caravelle”. Його водій дійсно за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, але від медосвідчення відмовився.

Після цього співробітники поліції зупинили “Toyota Land Cruiser” у Рахові. Як і в попередньому випадку водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і відмовився проходити медосвідування.

На обох водіїв складено адмінпротоколи за водіння в нетверезому стані за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Поліцейські відсторонили порушників від керування транспортними засобами.

Поліція Рахівщини звертається до всіх водіїв із застереженням не сідати за кермо в стані алкогольного, наркотичного сп’яніння чи під дією сильних медичних препаратів. Штрафи 10200 до 40800 гривень за таке водіння та позбавлення прав – це не найстрашніший наслідок таких дій. Щороку в аваріях за участі водіїв зі зміненим станом свідомості гине чимало людей. Ставтеся відповідально до свого здоров’я та тих, хто вас оточує.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар