П'яний водій мотоциклу скоїв ДТП - обійшлося без жертв

жовтня 12 / 2020


Поліцейські Закарпаття взялися за мотоциклістів:

У селі Драчино на Свалявщині п’яний чоловік, керуючи незареєстрованим мотоциклом, не впорався з керуванням і впав із мотоцикла. «Швидка» забрала водія до лікарні, де в нього діагностували перелом ключиці і стан алкогольного сп’яніння (1,19 проміле). Поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без відповідних документів.

Ще одного п’яного мотоцикліста задокументували поліцейські Міжгірщини в селі Негровець. Водій не мав відповідних документів, від медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Рахові пізно ввечері працівники поліції вирішили перевірити мотоцикліста, який зупинився під знак заборони. За кермом мотоцикла марки «Fоrtе» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,93 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар