На Закарпатті рекордна кількість виявлених хворих на коронавірус за добу

квітня 13 / 2020
На Закарпатті рекордна кількість виявлених хворих на коронавірус за добу
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9.00 12 квітня в Україні 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

У Закарпатській області — 82 випадки (+22 за добу). Троє одужали, четверо померли.

В Ужгороді за останню добу кількість хворих збільшилася на 7 осіб. Загалом від коронавірусу лікуються 23 ужгородці.

За повідомленням ЗМІ, у однієї із працівниць Закарпатської ОДА виявили коронавірус. Жінка із 1 квітня перебуває у відпустці, а тестування зробили кілька днів тому.



Захворіла працювала на першому поверсі будівлі. Вчора тут провели повну дезінфекцію. У 12 осіб, які контактували з нею взяли біоматеріали для проведення ПЛР-тестування. Результати тестувань негативні.

Іршавська міська рада проінформувала про стан із захворюванням на коронавірус у райцентрі та районі. Станом на сьогоднішній вечір в інфекційному відділенні лікарні знаходиться 19 пацієнтів. Із них проблеми з легенями мають 7 пацієнтів. Серед них сьогодні у трьох було виявлено коронавірус. Окрім того, у міськраді повідомили про те, що лікар швидкої допомоги також інфікований коронавірусом.

Нагадаємо, що до 6-ї години ранку понеділка в області діють посилені заходи безпеки. Регіональна комісія прийняла рішення про введення максимального обмеження пересування.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар