Коронавірус в Росії: кількість хворих різко зросла

березня 27 / 2020
Коронавірус в Росії: кількість хворих різко зросла
У Росії офіційно підтвердили 1036 випадків зараження коронавірусом. Лише за останню добу зафіксували 196 нових хворих на Covid-19.

27 березня кількість хворих пацієнтів в Росії лише зросла на 196 випадків. Найбільше випадків зараження (157) коронавірусом виявили в Москві.




Загалом коронавірусну інфекцію зафіксовано в 58 регіонах Росії. За останню добу одужали й виписані 7 осіб: Москва – 3, Кіровська область – 2, Татарстан – 1, Московська область – 1.

Загалом у Росії за увесь час епідемії від коронавірусу вилікувалися 45 людей, а троє людей померли.

Хронологія подій про коронавірус в Росії:

19 березня стало відомо, що в Москві померла перша пацієнтка від ускладнень через Covid-19. Жінка мала супутні важкі захворювання, відтак її не вдалося врятувати.
11 березня від коронавірусу помер 75-річний чоловік.
Раніше Росспоживнагляд повідомляв про двох хворих, які прибули з Китаю. Вони вже одужали та їх виписали 12 лютого з лікарні. Також інфекцію виявили у трьох росіян, яких евакуювали в Казань з лайнера Diamond Princess. Ще один випадок підтвердили у росіянина, який приїхав з Італії.
Сьомий випадок зафіксували в громадянина Італії, передає ТАСС. Чоловік – у задовільному стані, захворювання протікає в легкій формі.
6 березня п'ятеро хворих виявили в Москві, ще одного – в Нижньому Новгороді. У штабі зазначили, що всі нові випадки пов'язані з поїздками до Італії. Стан усіх пацієнтів задовільний, захворювання у них протікає в легкій формі.
Категорія : Світ


Залишити Коментар