Профілактика поширення COVID 19 на Закарпатті (відео)

квітня 11 / 2020
Профілактика поширення COVID 19 на Закарпатті (відео)
На Рахівщині цього тижня зафіксували кілька випадків Ковід 19. В районі для боротьби з коронавірусною інфекцією створили спеціальний штаб. Звідси координують всі дії з недопущення спалаху недуги: стежать за забезпеченням медиків засобами індивідуального захисту, проводять роз’яснювальну роботу серед населення про необхідність дотримання карантинних обмежень та за дотриманням самоізоляції тими громадянами, які повернулися з-за кордону. Дуже важливою в цей час є робота санепідем служб.

Тут моніторять випадки захворюваності на респіраторні вірусні інфекці в розрізі населених пунктів, а також відстежують стан госпіталізації з діагнозом пневмонія. Алгоритм дій, кажуть, у випадку виявлення коронавірусу відпрацьований. Практично всі державні відомства району працюють у звичному режимі, однак з дотриманням необхідних заходів.

Цих працівників, а також сфер зв’язку, комунальних служб намагаються забезпечити засобами індивідуального захисту. Окрім того, закупили тканину для пошиття багаторазових масок – це й дешевше, й екологічніше. Загалом ситуація в районі, кажуть у штабі – під контролем. Всі алгоритми дій в разі спалаху коронавірусної інфекції відпрацьовані, а тому закликають краян дотримуватися карантинних заходів, зберігати дистанцію та спокій.

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар