На Закарпатті зростає захворюваність на COVID-19

серпня 21 / 2024
😷 На Закарпатті зростає захворюваність на COVID-19. Упродовж минулого тижня в регіоні зареєстрували 278 випадків. Серед захворілих – 249 дорослих та 29 дітей.

📈 Це нетипові показники для літнього періоду, підкреслює завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Вікторія Тимчик.

👉 Найбільшу кількість хворих протягом останніх семи днів зареєстрували в Ужгородській громаді – 99 випадків, Перечинській та Тячівській – по 21, Мукачівській – 10.

💬 «Упродовж минулого тижня госпіталізували 67 осіб з підтвердженим випадком коронавірусної інфекції. Троє пацієнтів з важким перебігом COVID-19 перебувають у відділенні реанімації та інтенсивної терапії», – прокоментувала Вікторія Тимчик.

🏥🩺 Медичної допомоги здебільшого потребувало населення віком 34–65 років – 57 людей. Також серед госпіталізованих – 7 дітей.

✔️ Головна епідеміологиня Закарпаття закликала мешканців краю подбати про своє здоров’я та нагадала базові правила, як зменшити ризики зараження коронавірусом: бути уважними до себе та свого організму, уникати великих скупчень людей, дотримуватися гігієни рук і вакцинуватися.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар