Поліція Виноградова розслідує ДТП, у якій травмувалося немовля: водія затримано

липня 18 / 2024


Слідчі Відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом автопригоди, унаслідок якої травми отримала 10-місячна дитина. Одного з водіїв, який за кермом перебував напідпитку, помістили в ізолятор тимчасового тримання


17 липня уночі до поліції надійшло повідомлення про ДТП з травмованими в місті Виноградів. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії.

Як з’ясували поліцейські, близько 23:05, 43-річний місцевий житель на автомобілі «Audi A6», допустив зіткнення з «Mercedes-Benz Vito», під керуванням 38-річного мешканця села Шаланки. У автомобілі останнього перебували також 43-річна пасажирка з 10-місячною донькою та 35-річна односельчанка водія. Внаслідок аварії дівчинка отримала травми голови, її госпіталізували до лікарні.

Водіїв поліцейські освідували. З’ясувалося, що водій «Audi A6» за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,5 проміле алкоголю, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Наразі фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Автомобілі учасників ДТП поліцейські помістили на арешт майданчик поліції.

За скоєне чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар