Правила вибору аромату онлайн: як не помилитися

червня 25 / 2024

Правила вибору аромату онлайн: як не помилитися



Для багатьох людей парфуми є невід'ємним складником щоденного образу. Хтось має улюблений варіант і не змінює його роками. А хтось любить експериментувати й відкривати для себе нові аромати. Для таких людей доставка парфумів з інших країн може стати особливо вигідною, адже дасть змогу зекономити до від 20 до 60% коштів під час кожної купівлі. Доставка з Румунії в Україну відбувається в середньому за п’ять днів.




Особливості вибору парфумів в офлайн-магазині та онлайн



Може здаватися, що купувати парфуми онлайн — то не надто вдала ідея. Але насправді це не так, адже похід до магазину теж не завжди є гарантією вибору бажаного аромату. Чому так відбувається?

• По-перше, у повітрі спеціалізованого магазину змішується забагато різних запахів. Часто не рятують навіть кавові зерна: рецептори перенасичуються й перестають визначати всі відтінки.
• А по-друге, на розкриття аромату впливають різні фактори, такі як вологість та температура повітря, особливості вашої шкіри, аерозольні домішки в приміщенні тощо. У 99% випадків, вдома парфуми відчуваються інакше, ніж у магазині. І це теж може стати причиною розчарування.
Що стосується покупок онлайн, то тут є змога спокійно та зважено прочитати опис кожного товару і знайти варіант, який здається найбільш підхожим.

Порада: якщо вибираєте парфум за описами уперше, можете перевірити себе, завітавши до найближчої крамниці та протестувавши потрібний варіант очно. Впевнившись у правильності свого вибору, уже можна оформлювати замовлення.



Корисні поради для онлайн шопінгу



Як спростити собі вибір парфумів в інтернет-магазинах:

1. Насамперед звертайте увагу на «хіти» та «новинки». Товари на сторінці «новинка», як правило, з'явилися не більше ніж рік тому. Вибираючи їх, ви можете розраховувати на те, що отримаєте унікальний аромат, який ще не поширений у нашій країні.
2. Читайте відгуки покупців. Часто там можна знайти більше корисної інформації, ніж в описі продавця.
3. Якщо маєте сумніви, краще замовити пробник або хоча б тестер. І тільки після «особистого знайомства» з ароматом, купити великий об'єм парфумів.

Обов'язково потрібно враховувати концентрацію запашних компонентів. Найвищу мають власне парфуми, в описі на це вказує маркування Extrait або Parfum: вони найбільш «важкі» й підходять для вечірніх подій. Трохи поступається парфумована вода — EDP або Eau de Parfum, і найменша доля запашних речовин у туалетній воді — і EDT або Eau de Toilette. Її рекомендують вибирати для літа.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар