Електрочайник - універсальний помічник на сучасній кухні

травня 15 / 2024


Електрочайник - універсальний помічник на сучасній кухні

У класичних чайниках основою нагрівання води є джерело у вигляді газу, тоді як електрочайники нагрівають воду від електрики. Вони є відмінним помічником в офісі, будинку, десь на дачі або котеджі, де немає газової інфраструктури. Нагрів води в залежності від об'єму триватиме від 1 до 3 хвилин. Також така техніка мобільна та практична, не підв'язується до певного місця.

Після закипання чайник автоматично вимикається, а також є багато додаткових захисних функцій.

Ознайомитися з різними варіантами їх виконання можна за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/elektrochayniki.html, де є різні за обсягом та функціоналом електрочайники. Додатково вони відрізняються на вигляд і використовуваним матеріалам.

Зовнішнє виконання

Електрочайники відрізняються багатьма параметрами і один із них – це конструкція підставки та матеріал корпусу. У підставку вбудований нагрівач. Вона також доповнюється контактним роз'ємом передачі струму. Після установки надійно замикається. Розрив ланцюга найчастіше автоматичний після нагрівання води.

Матеріал корпусу може бути різним і на вибір пропонуються такі варіанти:

1. Пластик. Найпростіший, недорогий і невибагливий у догляді матеріал. Після активації нагрівання пластмасовий корпус не сильно нагрівається, відповідно ризик отримати опік буде мінімальний;

2. Метал і нержавіюча сталь. Довговічні та міцні вироби, що не піддаються корозії та подальшим деформаціям. Корпус сильно нагрівається, тому слід бути обережним;

3. Скло. Екологічно чистий матеріал, але на внутрішніх стінках з'являється наліт і його легко видалити. Навіть міцне скло можна зламати, тому з такими чайниками потрібно бути обережним;

4. Кераміка. Важкі та масивні керамічні моделі чайників, візуально найкрасивіші та приємніші. Працюють дуже тихо та довго зберігають тепло завдяки масивним стінкам.

Під різні умови та завдання можна вибрати відповідне виконання електрочайника.

Додатковий функціонал

Вартість найчастіше визначається набором функцій та можливостей електрочайника. Багато хто з них підтримує різні опції. Терморегуляція – одна з них. З її допомогою можна нагріти воду до заданої температури. Надалі можлива підтримка цієї температури протягом 2-4 годин.

Слід віддавати перевагу тим чайникам, де є захисна функція, включаючи включення без води, протікання або відключення підставки при знятті чайника. Іноді чайники оснащуються заварником, що дозволяє приготувати чай у потрібному обсязі.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар