Пікнік найкращий відпочинок! Найкращі закуски для пікніка

квітня 30 / 2024
Найкращі закуски для пікніка

Настав сезон теплої та сонячної погоди — чудова можливість відпочити на природі. На свіжому повітрі з’являється апетит. Щоб пікнік запам’ятався приємними враженнями, слід продумати меню заздалегідь та організовувати дозвілля. Пропонуємо ТОП закусок, які прикрасять відпочинок і вгамують голод.



Рибний паштет

Риба та природа — це чудове поєднання. До закуски можна придбати пак пива на сайті, яке чудово смакує на свіжому повітрі. Приготуйте паштет вдома. Відваріть рибу (хека, минтая чи коропа), вийміть кісточки, подрібніть блендером, додайте варені яйця, вершкове масло, сіль і чорний перець. Підсмажте на вогні скибки хліба та намастіть паштетом. Завдяки запаху диму бутерброди будуть особливо смачними.

Овочі-гриль на вогні

Для цього підійдуть:

1. баклажани;
2. кабачки;
3. ріпчаста цибуля;
4. болгарський перець;
5. помідори;
6. картопля.
Наріжте продукти скибками 1 см завтовшки. Помастіть олією та підсмажте на решітці з двох сторін. Приготуйте соус, сіль, улюблені спеції (кмин, коріандр, чорний перець, паприку), додайте нарізану свіжу зелень (кріп, кінзу, петрушку). Подавайте разом із приготованими овочами.

Запечені печериці

Найкраще приготувати гриби на природі. Замаринуйте печериці у суміші олії, солі, чавленого часнику, перцю та чебрецю, додайте трохи лимонного соку. Залиште на пів години, а за цей час розпаліть багаття. Підсмажте гриби на шампурах на гарячому вугіллі.

Паштет з курячої грудки та горіхів

Цю страву краще готувати вдома, а споживати на природі, намастивши на хліб або крекери. Потрібні такі інгредієнти:

1. часник;
2. масло вершкове;
3. ріпчаста цибуля;
4. волоські горіхи;
5. перець чорний мелений;
6. куряча грудка.
Відваріть м’ясо, наріжте часник та цибулю та обсмажте до золотавого кольору на суміші олії та вершкового масла. Подрібніть всі продукти блендером чи м’ясорубкою. На свій смак додайте сіль, перець та кріп. Паштет готовий.

Солоні мафіни з сиром
Ця страва є чудовою закускою до алкогольних напоїв і добре смакує на природі. Для приготування візьміть такі продукти:

1. борошно;
2. соду та сіль;
3. твердий сир;
4. молоко;
5. лимонний сік;
6. яйце;
7. оливкову олію;
8. розпушувач для тіста.

Сухі інгредієнти перемішайте, потім збийте яйце з молоком і олією та влийте суміш у борошно. Додайте натертий сир та випікайте близько 20 хвилин за 190°С.

Канапе — класична закуска
Бутерброди зручно їсти на природі. Їх можна приготувати вдома чи на пікніку, бо це не займає багато часу. Краще, якщо вони будуть невеликого розміру. Це чудова закуска під пиво або перекус, поки смажиться м’ясо. На шпажку можна нанизати хліб, шинку, твердий сир та оливку. Також підійдуть маринований огірок і кільце помідора. Варіантів закусок для пікніка — безліч. Трохи пофантазувавши, можна придумати власні рецепти. Купити алкоголь та продукти до нього пропонує маркет Maudau. Завдяки смачній їжі дозвілля принесе радість.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар