"Батько задихається. Вже тиждень має гарячку, а тепер зовсім погано стало", - повідомив чоловік диспетчеру лінії 103 Закарпаття

березня 03 / 2024
🚑 Врятували – реанімували 🚑
💬"Батько задихається. Вже тиждень має гарячку, а тепер зовсім погано стало", - повідомив чоловік диспетчеру лінії 103.
Так розпочалася сьогодні недільна зміна бригади № 716 (фельдшер Олег КАДАР, водій – Віктор МЕРЗЛЯК). Виклик надійшов із с. Обава, що на Мукачівщині.
☝️⏱ За лічені хвилини 🚑бригада домчала до місця, де проживав пацієнт. Тільки фельдшер зайшов у помешкання, щоб оглянути 57-річного чоловіка, як той піднявся з ліжка і сказав, що хоче на хвильку вийти на свіже повітря. Мовляв, в хаті спекотно… Вийшов на поріг і … впав.
💬 "Раптова зупинка серця. Тиск 0, дихання відсутнє", - розповідає фельдшер Олег КАДАР. Негайно приступаємо до серцево-легеневої реанімації. Після 6-ти хвилин реанімаційних заходів та 2-х ін’єкцій адреналіну відновлюється серцевий ритм і пацієнт починає дихати. В стабільному стані транспортуємо його до лікарні Св. Мартина в м. Мукачево. У приймальному відділенні – 👍тиск 100/60".
😍Дякуємо фельдшеру Олегу КАДАРу та водію Віктору МЕРЗЛЯКу за вчасну та професійну реакцію, а також 😍всім працівникам нашого Центру за роботу 24/7/365: і тим, хто мчить на допомогу в 🚑машині «швидкої», і тим, хто приймає виклики на 📲☎️ лінії «103», і тим, хто забезпечує безперебійну роботу кожного 💻📡 відділу нашої служби. 🙏💛💙Кожен з вас своєю працею докладається до порятунку життя!
Допомагаємо, рятуємо життя разом! 💙👩‍⚕️👨‍⚕️ #ШвидкаДопомога #Медицина #Реанімація #Рятівники
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар