З робочим візитом в області перебуває новообраний президент Української Асоціації Футболу, Андрій Шевченко

лютого 13 / 2024


З робочим візитом в області перебуває новообраний президент Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football Андрій Шевченко Andriy Shevchenko.

Це перший візит очільника УАФ у регіони, і приємно відзначити, що для початку роботи Андрій Миколайович обрав саме Закарпаття.

До зустрічі долучилися голова Закарпатська асоціація футболу Іван Дуран та заступник керівника ЗАФ, очільник Асоціація жіночого футболу Закарпаття Ігор Шинкарюк.

Привітав пана Андрія з обранням на високу й відповідальну посаду.

Під час зустрічі обговорили розвиток футболу в нашій області, те, що вже зроблено, та перспективні напрацювання. Водночас порушили низку проблемних питань, які турбують Закарпаття і де необхідна підтримка УАФ.

Подякував пану Андрію за рішення продовжити проведення матчів Премʼєр-ліги на стадіонах Закарпаття. Це надважливе питання для сотень тисяч краян, які живуть футболом та займаються його розвитком.

Андрій Шевченко повідомив, що при УАФ буде створена Асамблея регіонів, яка стане платформою для комунікації обласних асоціацій та УАФ і готуватиме пропозиції з питань, що стосуються розвитку футболу в регіонах.

Для нас це можливість доносити перспективні пропозиції та рішення для розвитку саме закарпатського футболу. Упевнений, що ми будемо активні в цьому питанні.

Насамкінець подякував Андрію Шевченку за увагу, підтримку закарпатського футболу та запевнив у всебічному сприянні з нашого боку.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар