Проєктування обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center» завершено

лютого 01 / 2024


Проєктування обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center» ЗАВЕРШЕНО.

З кожним днем роботи ми наближаємося до нашої спільної мети – забезпечення воїнів, ветеранів та їхніх сімей гідними сучасними умовами для відновлення.

Це було, є і завжди буде головним пріоритетом для нас.

❗️Проєкт передбачає глибоку реновацію будівлі та території колишнього пологового в Ужгороді. В новому осередку щодня до 500 пацієнтів матимуть змогу проходити реабілітацію різних рівнів складності.

❗️Понад 8 тис. кв. м площі дозволяють розмістити тут клініко-діагностичну лабораторію, відділення функціональної діагностики, фізичної реабілітаційної медицини, медико-психологічної реабілітації, кімнати цілодобового перебування пацієнтів, сучасні зали фізичної терапії, кабінет для надання індивідуальної реабілітаційної допомоги з фізичної терапії, зал ерготерапії та інші важливі елементи для повноцінної реабілітації ветеранів.

❗️Щодня в центрі працюватимуть до 80 висококваліфікованих фахівців різного спрямування, які сформують обласну команду реабілітологів.

До реалізації та фінансування проєкту вже долучилися наші партнери з 🇨🇿 Чехії, 🇭🇺 Угорщини та 🇦🇹 Австрії. Також до команди «4.5.0 Recovery Center» приєднуються бізнес і місцеві підприємці, які вважають підтримку ветеранів своїм обовʼязком та пріоритетом.

Незабаром розпочнуться роботи з глибокої реновації старої будівлі в Ужгороді, котра перетвориться в один із найкращих та найефективніших реабілітаційних центрів країни.

Дякую великій команді «4.5.0 Recovery Center» за ініціативу, віру у власні сили й велике бажання повернути життя тим, хто його оберігає та захищає.


Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар