Партнерська програма Affter — переваги та недоліки співпраці в Affter у 2024 році

січня 16 / 2024
Партнерська програма Affter — переваги та недоліки співпраці в Affter у 2024 році

Партнерська програма Alfter — це новий бренд на ринку програмного забезпечення iGaming. Але, важливо відзначити, що це не просто ще один бренд для конвертації трафіку в прибуток, а продуманий і багаторічний результат роботи над продуктом. Для початку варто сказати, що https://affter.com/ створюється командою професіоналів з 6-річним досвідом роботи в iGaming і має велику кількість партнерів в більш ніж 6 країнах.



Професіонали з Affter, запускаючи партнерську програму, підкреслюють, що на платформі ви зможете отримати саме ту унікальну пропозицію, яка більше ніде не буде доступна. Також продукт матиме ряд переваг, які допоможуть «мисливцям» за трафіком отримати кращий досвід роботи з партнерськими програмами. Про ці переваги, а також особливості отримання рахунку ми розповімо далі.

Особливості партнерства з Affter — способи оплати, GEO, робота платформи
З запуском нової партнерської програми Affter зосередився на співпраці з кращими брендами в індустрії iGamimg, намагаючись отримати кращі умови для співпраці.



Для клієнтів партнерської програми Affter доступні:

• Спеціальні пропозиції для брендів, які співпрацюють тільки з Affter;
• Різноманітні способи оплати, включаючи CPA, RevShare (стандарт — 25%, максимум 45%), гібридний план (CPA + RS);
• Пропозиції для брендів, представлених на ринках Tier-1, Tier-2 і СНД (більше 60 країн);
• Виведення коштів через криптовалюту або банківську карту з мінімальною сумою 100 USD;
• Можливість співпраці з внутрішньою командою Media Buying;
• Доступ до креативів, рекламних релізів, статистики і S2S постбеків в візуально зручній платформі проекту Affter.
Всім, хто бажає підписатися на Linkedin і Instagram акаунти проекту, або ж звернутися до менеджерів в Telegram — всі посилання на соціальні мережі доступні на офіційному сайті affter.com.

o Запрошення в Affter — як отримати доступ до топ пропозицій
Сьогодні ви можете отримати аккаунт і почати працювати з платформою за спеціальним промокодом. Отримати його можна, написавши в Telegram або відправити лист на вказані на офіційному сайті електронні адреси із зазначенням бажання працювати з партнером. Станом на сьогодні реєстрація закрита, тому великим гравцям iGaming доведеться рекомендувати вас як надійного клієнта, який з першого дня роботи зможе зливати трафік у великих кількостях.

Такі обмеження пов'язані з тим, що з моменту свого запуску Affter хоче створити унікальну спільноту всередині своєї платформи, отримати відгуки провідних гравців ринку iGaming, пропонуючи їм найкращі умови для зливу трафіку.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар