Прикраси від Pandora: оригінальні браслети, намистини та каблучки

листопада 19 / 2023


Величезна кількість продукції від бренду Pandora – це оригінальні прикраси, які використовуються під будь-які завдання та цілі. Асортименти включає браслети, намистини, каблучки, сережки, численні аксесуари, а також колекції в тематичному оформленні. Це все доступно в інтернет-магазині e-pandora, де є детальний опис кожної прикраси, основні параметри та фотографії.



Нерідко браслети є актуальним рішенням як елемент прикраси. Вони можуть бути у вигляді ланцюжка, сітчасті варіанти, бангли, слайдери, зроблені з ланок, шкіряні або з намистинами. Щоб виготовити браслети виробник використовує золото 585 проби, срібло 925 проби, сплави з покриттям 14-каратного простого або рожевого золота. Деякі моделі виготовляються з натуральної чи штучної шкіри.

Тематика виконання браслетів

На вибір є безліч варіантів різної тематики та напрямки. Правильно обрана прикраса відображатиме стиль та образ людини. Досить цікавою тематикою є тварини та природа. Браслети виконуються у вигляді листя, метеликів, черепашок та квітів. Також є стильні любовні та романтичні варіанти виконання, включаючи серця, символи нескінченності та кілька видів ключиків.

Гламурні прикраси підходять тим, хто хоче додати яскравості та блиску. В основі застосовуються блискучі матеріали та компоненти, щоб зробити акцент саме на прикрасі. У бренду Pandora є фірмовий стиль, за допомогою якого відображається філософія компанії.
Декоративні та абстрактні моделі браслетів доповнюються незвичайним дизайном, крім того є комбінація з великими перлами та незвичайними елементами. Символізм також є елементом декору, де є різноманітні написи, рельєфні фігури та багато іншого.

Намистини на браслет

Виробник Pandora пропонує велику кількість шармів і намистин, щоб створити свою унікальну композицію браслета. Як основа використовується золотий, шкіряний або срібний браслет. Крім того, потрібно підібрати потрібну застібку. Після цього залишається намистини купити та сформувати композицію. Згодом щось можна знімати та додавати новий шарм.
Пропоновані намистини бувають наступних видів:

• класичні (всередині вони виконані у вигляді барила, легко кріпляться та знімаються);
• кліпси (фіксатори без різьблення всередині, можна фіксувати будь-де на браслеті);
• підвіски (елементи із золота, срібла та інших матеріалів, але також є вставки зі скла, оксиду цирконію та іншого каміння);
• захисні ланцюжки (застосовуються активними людьми, щоб запобігти випадковому розкриттю застібки);
• роздільники (дозволять розділити різні композиції, або сформувати тематичні блоки з різних намистин).
За бажанням можна придбати прикраси з колекцій Pandora Timeless, Pandora Signature, Star Wars x Pandora і т.д.

Каблучки

Ще одна велика категорія прикрас, що виготовляється із срібла 925 проби або золота. Але срібло – це основний матеріал для виробництва. З його допомогою кожна каблучка буде комбінуватись з іншими прикрасами від Pandora. Метал відрізняється благородним блиском, а доступна вартість робить срібні каблучки вигідною покупкою.

Емаль з різних кольорів також є в оформленні, дозволяючи створити оригінальне виконання ювелірної прикраси. Також застосовується ефект рутенію, що доповнює глянсовий блиск. Вироби можуть доповнюватись борознами, щоб створити додатковий об’єм.

Каблучки також поділяються на колекції, включаючи Pandora ME, Disney x Pandora, Pandora Timeless та багато інших. Залишається зробити вибірку по фільтру і зробити остаточну покупку. Додаткову допомогу у підборі та оформленні замовлення нададуть консультанти та менеджери магазину.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар