Студенти УжНУ в ізоляторів тимчасового тримання поліції Закарпаття: Подробиці

жовтня 30 / 2023
Закарпатські правоохоронці продовжують організовувати практико-теоретичні візити для здобувачів вищої освіти. Майбутніх правників Ужгородського національного університету запросили до ізолятора тимчасового тримання осіб, затриманих за підозрою у вчиненні злочинів.


До Ізолятора тимчасового тримання № 2, що базується у підрозділі Мукачівського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області, завітали студенти-правники Ужгородського національного університету.

Ознайомчий захід організували представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Тетяна Щерба, начальник СОЗДМТТО Сергій Янович та начальник відділу службових розслідувань управління головної інспекції Олександр Софілканич задля виховання у майбутніх юристах відповідального підходу до практичної роботи, ознайомлення із нею, а також особливостями такої діяльності.

Під час екскурсії правоохоронці продемонстрували режимний об'єкт: службові та камерні приміщення установи, що оснащені цілодобовим відеоспостереженням, кімнати інтерв’ювання, огляду та окремий сектор створений для прогулянки затриманих.

Представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини розповіла слухачам про важливість дотримання прав затриманих осіб та специфіку їх утримання. Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області показали, як відбувається конвоювання, у яких умовах проживають затримані та особливості перевірки.

Студенти залишилися задоволеними після проведеного візиту та наголосили, що така практика неабияк допомагає у засвоєнні навчальних матеріалів. До того ж, молодь виявила бажання, аби їх навчальна програма включала більше подібних екскурсів та спілкування із досвідченими фахівцями правової й правоохоронної галузі.



Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар