Закарпатець, Полковник Збройних сил України отримає від Ужгородської міськради квартиру - рішення прийнято

серпня 31 / 2023

Полковнику Збройних сил України, лицарю ордена Богдана Хмельницького, кавалеру ордена «За мужність» III ступеня, Герою України Олегу Гончаруку передадуть у власність квартиру в Ужгороді – за таке рішення проголосували сьогодні депутати міської ради на позачерговій сесії.

🇺🇦Олег Миколайович Гончарук продовжує захищати нашу державу від російських окупантів.

За інформацією із Вікіпедії, Олег Гончарук у 2017 році обіймав посаду першого заступника — начальника штабу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. У 2018 році — виконувач обов'язків командира бригади. З 19 листопада 2019 до 11 вересня 2022 року — командир 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Разом із бригадою брав участь в операції об'єднаних сил на Донбасі, зокрема в боях за Станицю Луганську, а в перші місяці повномасштабної війни тримав оборону на східному й південно-східному напрямках, зокрема на Миколаївщині. З кінця літа 2022 року 128 ОГШБр брала участь у визволенні Херсонщини.

Квартиру як благодійну допомогу у комунальну власність Ужгородської міської територіальної громади передало товариство «КОНТІ-БУД УЖГОРОД».

Фото Олега Гончарука – 128 ОГШБр

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар